
Couland
Osagaiak
-250g Txokolate.
-5 arrautz
-Llema bat
-75g gurin
-125g azukre
-Txorrito bat esne.
-75g hirin
Prozedura
Lehenengo, mikroondasean birrindu gurina txokolatea eta esnea
.
Gero, nahastu ondo. Ondoren, bota azukrea, llema eta arrautzak. Nahastu ondo baina ez gehiegi. Ostean, bota hirina.
Nahastu ondo baina ez asko eta utzi reposatzen. Bitartean, moldeak gurinez igurtzi. Azkenik, bota masa ontzietan beatz bateko margenarekin. Sartu labean 160º 8min.
Osagaiak
-250g Txokolate.
-5 arrautz
-Llema bat
-75g gurin
-125g azukre
-Txorrito bat esne.
-75g hirin
Prozedura


Gero, nahastu ondo. Ondoren, bota azukrea, llema eta arrautzak. Nahastu ondo baina ez gehiegi. Ostean, bota hirina.

1 comentario:
ori es da ona diearako
Publicar un comentario